Alanya Ultra Yarışları: Alanya'nın sporda yükselen değeri

 Alanya Haber giriş: 23 Şubat 2019, Cumartesi 17:16., Güncelleme: 6 yıl önce
Alanya Ultra Yarışları: Alanya'nın sporda yükselen değeri
Abone ol

Alanya'da Avrupa Dağ koşusu Şampiyonu Ahmet Arslan direktörlüğünü üstlendiği Alanya Ultra Dağ Maratonu yarışmaları, sporun yanı sıra bölge turizmine büyük katkı sağlıyor ve Alanya, Gazipaşa ve bölgemizin tüm dünyaya tanıtımını yapıyor..

Alanya Ultra Maratonu yarışı için Yarış Direktörü Ahmet Arslan ve Türkiye’nin önde gelen spor organizasyon firması Argeus Travel Sorumlusu Koray Bozunoğulları  Mart ayında yapılacak Alanya Ultra Toros Dağ Maratonu yarışı için bir araya geldi.

Alanya Ultra Yarışları
Alanya Ultra Yarışları

TURİZME VE ALANYA'NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

23 Mart Cumartesi günü Alanya İskele Şelale Meydanı önünden start alacak yarışa şuana kadar 16 ülkeden 65’i yabancı 200 sporcu kayıt yaptırdı. Organizasyonda; 72 kilometre Alanya Ultra, 48 Kilometre Toros Dağ Maratonu, 28 kilometre Keykubat Dağ Koşusu ve 17 kilometre Alaiye Halk Koşusu kategorilerinde yarışlar gerçekleştirilecek.

Alanya Ultra Yarışları
Alanya Ultra Yarışları

Yarış Direktörü ve Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonu Ahmet Arslan "Başta dağ koşusu meraklıları olmak üzere tüm sporseverleri yarışmaya katılmaya davet ediyorum. Avrupa'da birçok ülkenin benzer yarış organizasyonlarında bizzat yer aldım. Bir gerçek var ki Alanya'mızın doğası ve yarış parkurunun bir eşine daha rastlamadım. Muhteşem bir coğrafyaya sahibiz. Bu tür etkinlikler sporun yanısıra, başta Alanya ve Gazipaşa olmak üzere tüm bölge için bir tanıtım fırsatı haline geliyor..İnşallah tüm halkımızla el ele verip, hep birlikte Alanya’ya büyük bir spor organizasyonu kazandıracağız.' dedi..

Alanya Ultra Yarışları
Alanya Ultra Yarışları

Yarışlara www.alanyaultra.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz..