Yüzleşme Dizisinin Çekimleri Devam Ediyor: 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

 Alanya Haber giriş: 18 Mart 2019, Pazartesi 15:44, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Yüzleşme Dizisinin Çekimleri Devam Ediyor: 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Abone ol

Geçtiğimiz haftalarda Alanya'da çekimlerine başlanan ve Kanal D'de yayınlanmaya başlayan 'Yüzleşme' dizisinin Alanya Hükümet Konağı ve çevresindeki çekimleri tamamlandı.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Şu sıralarda çekimlerine Alanya'nın çeşitli bölgelerinde devam edilen Yüzleşme'nin çekimleri hummalı bir şekilde devam ediyor. Dizi ekibi, Alanya Kaymakamlık binası önünde adliye sahnesi çekiminde, ekipman araçlarını sadece yayaların kullanımına açık olan ve trafiğe kapalı olan Atatürk Anıtı önüne park edince bazı vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Yüzleşme ekibinden Atatürk'e büyük saygısızlık
Foto: habercialanya.com

'Anıta ziyarete ve dolaşmaya geldik, ancak yürüyecek yol bulamadık..' diye tepkileirni dile getiren vatandaşlar, "Atatürk anıtını kimsenin kapatmaya hakkı yok. Turistler, bu anıta gelerek hem Atatürk'ü tanıyor, hem de fotoğraf çektiriyor. Atatürk'ün önünü kimse kapatamaz" dizinin set ekibine tepki gösterdi.

RUS ASILLI ADAY ANASTASİA P. ÇETİNKAYA UYARINCA ARAÇLAR KALDIRILDI

Öte yandan, habercialanya.com gazetesinde yer alan habere göre, seçim çalışmaları nedeniyle anıt yakınında bulunan Alanya Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Anastasia P. Çetinkaya, set ekibiyle görüşerek araçların kaldırılmasını sağladı.

YÜZLEŞME 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yüzleşme'nin 19 Mart akşamı (bugün) yayınlanacak 3. bölümü öncesi, yeni bölümden 3. fragman yayınlandı. Yüzleşme'nin yeni bölümünde Masal, yüzleşmek için geldiği Kalender’de, tanıdığı insanlarla tanınmadan yaşamaya devam edecek. Peki, Yüzleşme'nin 3. bölümünde başka neler olacak? İşte Yüzleşme 3. Bölüm Fragmanı

Yüzleşme ekibinden Atatürk'e büyük saygısızlık
Alanya Atatürk Anıtı ve Hükümet Konağı