Yücel'den Cumhuriyet Bayramı mesajı ve davet

 Alanya Haber giriş: 28 Ekim 2019, Pazartesi 21:46, Güncelleme:
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Yücel'den Cumhuriyet Bayramı mesajı ve davet
Abone ol

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 96. yaşını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Cumhuriyet ülkemizin ilk ve son yönetim şeklidir.' diyen Yücel yarın Atatürk Anıtı önünde başlayacak olan Cumhuriyet yürüyüşü, Fener Alayı ve Belediye binası arkasında yapılacak olan Cumhuriyet konserine davet etti..

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Başkan Yücel, ayrıca Alanya'da yaşayan tüm vatandaşları Alanya Kent Konseyi ile birlikte Cumhuriyet Bayramına özel düzenlemecek olan Fener Alayı, Ozan Doğulu ve Simge konserlerine davet etti

YÜCEL: "TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı! Cumhuriyet, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan, adalet ve barışı en güzel şekilde tesis eden ülkemizin ilk ve son yönetim şeklidir. Türkiye Cumhuriyeti zalimlere göz yummayacak güce, hainlere boyun eğmeyecek cesarete, haçlı hayallerine teslim olmayacak asalet ve kudrete ziyadesiyle sahiptir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 96. yaşını yürekten kutluyorum. Ayrıca Alanya Kent Konseyi ile birlikte Cumhuriyet Bayramımıza özel düzenleyeceğimiz Fener Alayı, Ozan Doğulu ve Simge konserlerimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum."