Yeni Alanya'nın Kazık Zinciri haberi, FOX Çalar Saat programında

Dim Medya grubunun amiral gemisi Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan Ceren Şahin imzalı 'Kazık Zinciri' haberi Türkiye gündemine oturdu.

Türkiye'nin en çok izlenen, reytingleri alt üst eden ve ülke gündemi belirleyen sabah kuşağı yayını 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programı bu sabah 'pazardaki ateşi' haber yaptı... Mazottan vergiye, yoldan dükkan kirasına kadar her kalemde yüzde 300'lere varan zamlar, çiftçiyi, hal komisyoncusunu ve esnafı zoraki zam yapmaya itiyor.. Ekonomik sıkıntılar, sebze ve meyvelerde uçuk fiyatlara neden oluyor ve vatandaşları isyan ettiriyor!..

Yeni Alanya muhabiri Ceren Şahin, tarlada 2 TL'ye başlayan ve 10 TL'leri aşarak soframıza kadar gelen sebze ve meyvelerdeki kazık zincirini tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi..

NASIL OLUYOR!

Seçimler öncesi vatandaşın adeta gözünü boyamak için, devletin kasasından çıkan yüzmilyonlarca lirayla Tanzim Satış Noktalarında  zararına satışlar yapılıyor.. Belediyeler, esnafın mecbur ödemek zorunda olduğu yol, yer kirası, vergi, komisyoncu ücreti, personel maaşı, elektrik, mazot gibi giderleri Tanzim Satış Noktaları'nda satılan ürünlere yansıtmadan satış yaparak devleti milyonlarca lira zarara uğratıyor.. Bunun yanında küçük esnaf da haksız rekabet altında eziliyor ve kepenk indirmek zorunda kalıyor.