TGB Alanya'dan Türk Askerine Tam Destek

 Alanya Haber giriş: 10 Ekim 2019, Perşembe 11:29, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
TGB Alanya'dan Türk Askerine Tam Destek
Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği(TGB) Alanya Şubesi üyeleri Atatürk Anıtı önünde bir basın açıklaması gerçekleştirerek, Suriye'deki terör yuvalarını temizlemek TSK tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na tam destek verdi. Açıklamayı Türkiye Gençlik Birliği adına İl genel sekreteri Baran Akkaya gerçekleştirdi.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''İki gün önce sevinçle karşıladığımız haber ile kalplerimizin atışı hızlandı.Türk ordusu Suriye’nin Kuzeyinde Amerikan maşası terör örgütlerine karşı “Barış Pınarı Harekatı” olacağını duyurdu.  

"HEPİMİZ MEHMET OLUR, PKK'YI EZERİZ"

Türkiye kararlı ve etkin mücadelesi bize zaferi müjdeliyor! Bu kararlılıkla uyarıyoruz, Mehmetçiğimizin belirlediği terör hedefleri temizlendiğinde bu harekata karşı duranlar ve bozgunculuk yapanlar, “Orada ne işimiz var?” diyenler de Askerlerimizin ve milletimizin kararlı duruşunda ezileceklerdir! Türk gençliği olarak Mehmetçiğimizin en fazla bir adım gerisinde veya yanındayız! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ""Biz Türkler, ordusu olan bir millet değil, milleti olan bir orduyuz." Hepimiz Mehmet olur, PKK ve türevi örgütleri ezeriz.

TGB Alanya'dan Türk Askerine Tam Destek
TGB Alanya'dan Türk Askerine Tam Destek

"SURİYE HÜKÜMETİ İLE ANLAŞILMALI"

PKK’yı temizlemek için, aynı zamanda Suriye hükümeti ile de hızlıca anlaşmaya varılmalıdır. Bölge ülkelerinin birleşmesi, terör örgütlerinin ve Trump’ın korktuğu tek şeydir. Türkiye’nin bir an bile kaybetmeden bu ittifakı kurarak ABD’ye daha büyük mesaj vermesi içten bile değildir.

Türkiye’yi twitter üzerinden ekonomik yaptırımlarla tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump’ı dün Ankara’da ABD Büyükelçiliği’nden uyardık. Alanya’dan da uyarıyoruz. Dünya artık ABD’nin efendi olduğu dünya değildir. ABD’nin Türkiye’yi mahvetme kapasitesi yoktur. Trump, Türkiye’yi tehdit edemez, binlerce tır silah yardımında bulunduğunuz terör örgütleri Mehmetçiğimizin postalları altında kalacaktır. Amerikan başkanı Trump ise Türkiye’nin son aparkatıyla yere devrilecektir! 

Hiçbir ekonomik, askeri ya da siyasi tehdit, Türkiye’nin kararlılığını etkilememelidir.


Mehmetçiğimizin ayak sesleri Beyaz Saraya kadar ulaşmıştır! 


Zafer, Mehmetçiğin olacak!