Son dakika: Nazmi Yüksel istifa etti

 Alanya Haber giriş: 01 Aralık 2023, Cuma 13:42., Güncelleme: 5 ay önce
Son dakika: Nazmi Yüksel istifa etti
Abone ol

Son dakika.. Alanya Belediye Başkan yardımcısı Nazmi Yüksel Alanya Belediye Başkanlığı Adaylığı için istifa etti. Yüksel istifa açıklamasında 'Onurumuzla Alanya'mıza hizmet etmeye inşallah devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA.. Bir süredir istifa edeceği konuşulan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, memurlar için verilen istifa süresinin bitimine dakikalar kala istifa ettiğini açıkladı.

Alanya'mıza onurla hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Yüksel istifa açıklamasında 'Kıymetli Alanyalılar;  2000 yılında Cikcilli Belediyesi’nde başladığım çalışma hayatıma 2 dönem Alanya Belediye Başkan Yardımcısı  olarak devam ettim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adaylığımdan dolayı, bugün itibariyle başkan yardımcılığı görevimden ayrılmış bulunuyorum. Öncelikle bugüne kadar birlikte çalıştığımız, halkımıza, muhtarlarımıza, kurum müdürlerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. 
24 yıldır Alanyamıza hizmet etmenin onuru ile bu süreçte varlığınız ve desteğinizin bilinci ile büyük bir sorumlulukla Alanyamıza inşallah hizmet etmeye devam edeceğiz. Sevgi ve saygılarımla' ded.

Son dakika: Nazmi Yüksel istifa etti
Son dakika: Nazmi Yüksel istifa etti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yerel seçim öncesi siyasi partilerden Belediye Başkanlığına veya Meclis Üyeliğine aday olmayı düşünen devlet memurlarının istifa etmesi için verdiği süre bugün saat 17.00’da doluyor.  Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel bitime saatler kala istifasını sundu.