Son dakika: Böcek'ten 'Ücretsiz Ulaşım ve Su' açıklaması

 Antalya Belediyesi Kurum Haberleri Haber giriş: 02 Nisan 2019, Salı 19:08., Güncelleme: 5 yıl önce
Son dakika: Böcek'ten 'Ücretsiz Ulaşım ve Su' açıklaması
Abone ol

Seçimi Kaybeden AK Partili Menderes Türel şoke eden bir kararla, seçim öncesinde hayata geçirdiği 'ücretsiz ulaşım ve tonlarca su' uygulamasını geri çekmişti. Konuya İlişkin Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Muhittin Böcek bir açıklama yayınladı..

Son dakika..  31 Mart seçimlerinden mağlubiyetle çıkan Menderes Türel, seçim öncesi hayata geçirdiği bazı uygulamaları ani bir kararla geri çekmişti

Antalya'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten açıklama geldi..

Avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan Böcek, ' 31 Mart 2019 mahalli idareler genel seçimlerinde halkımızın takdiriyle Antalya'mıza hizmet etme onurunu elde ettik. Ancak, yönetimi devir almak ve göreve başlamak için İl Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından mazbatamızın verilmesi beklenmektedir. Bu sebeple resmi olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlamadığımızı kamuoyunun bigisine sunarız. Seçim sırasında önceki başkan tarafından vaat edilen 5 ton ücretsiz su ve ücretsiz ulaşım projelerine seçimden sonra ara verilmesi veya iptal edilmesi, mevcut personel iş akitlerinin feshedilmesi ve birtakım sendikalar tarafından belediye ve bağlı kuruluşları ile iştiraklerinde yürütülen iş ve işlemler ile ilgili herhangibi bir bilgimiz ve talimatımız bulunmamaktadır.' ifadelerine yer verdi..

İLGİLİ HABER