Sergen Yalçın'dan Alanya hakkında 'yakışıksız' sözler

 Alanya Haber giriş: 21 Nisan 2020, Salı 13:15., Güncelleme:
Sergen Yalçın'dan Alanya hakkında 'yakışıksız' sözler
Abone ol

Bir dönem Alanyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, Süper Lig'in Antalya ve Alanya'da tamamlanması teklifiyle ilgili olarak "Haziranın sonunda Antalya ve Alanya'da maç oynamak intihar gibi geliyor. Alanya'da o dönemlerde lig oynamak için çok sağlıksız bir yer. Orası olmaz" ifadelerini kullandı. Yalçın'ın talihsiz sözleri Alanyaspor'da 'ekmek yediği kaba tükürdü' yorumlarıyla tepki aldı..

2018-2019 sezonunda Alanyaspor'umuzu çalıştıran ve aldığı başarılı sonuçlarla Alanyalı sporserverlerin kalbinde taht kuran Sergen Yalçın, Alanyalıları kızdıracak talihsiz bir bir açıklamada bulundu. 

Süper Lig'de sezonun kalan 8 haftasının haziran ayı sonunda Antalya ve Alanya'da tamamlanması planı ile ilgili "Haziranın sonunda Antalya ve Alanya'da maç oynamak intihar gibi geliyor. Taraftarsız futbol olmaz. Taraftar gelsin de gerekirse protesto etsin. Biz ona da razıyız. Alanya'da o dönemlerde lig oynamak için çok sağlıksız bir yer. Orası olmaz" yorumunu yaptı.

Yalçın'ın talihsiz açıklaması başta Alanyaspor camiası ve Alanya halkı tarafından tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada Yalçın'a tepki gösteren bir sporseverin 'Ekmek yediği kaba tükürmüş' yorumunun büyük beğeni topladığı görüldü