Şebnem taburcu oldu: Artık ben de yatağımda, evimde uyuyacağım

 Alanya Haber giriş: 30 Aralık 2019, Pazartesi 23:08., Güncelleme: 5 yıl önce
Şebnem taburcu oldu: Artık ben de yatağımda, evimde uyuyacağım
Abone ol

Alanyalı akademisyen Şebnem Köseoğlu, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Şebnem güzel haberi, 'Bim bam bom! Çok şükür dostlar. Artık ben de yatağımda evimde uyuyacağım. Artık sabah 5 ve 6 da uyandırılmayacağım...' sözleriyle duyurdu.

Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi akademisyeni Şebnem Köseoğlu, başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ilik naklinin ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Hayatında yeni bir dönemin başladığını söyleyen Şebnem Köseoğlu, Uzun süredir lösemiye karşı verdiği müadelenin bir başka aşamasında geçtiğini belirterek,  taburcu olmanın özgürlük anlamına gelmiyor. Benim için şimdi yeni bir süreç başlaıyor dedi;

Şebnem, sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Şebnem taburcu oldu: Artık ben de yatağımda, evimde uyuyacağım
Şebnem taburcu oldu: Artık ben de yatağımda, evimde uyuyacağım

Bim bam bom! Çok şükür dostlar. Artık ben de yatağımda evimde uyuyacağım. Hırsından çatlasın düşmanlar! Artık sabah 5 ve 6 da uyandırılmayacağım. (Buradan tüm hemşirelerime selam olsun. Sizi çok seviyorum. Hepiniz harikaydınız! Sorun sizde değil, sabah uyandıran sistemde) Eveet yine bir maşallah'ınızı hakettim bence. Çünkü aylaaar süren hastanelerde kalma maceramızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle milyonlarca şükürler olsun ki. Yalnız eve çıkıyorum diye özgürüm sandım ben saf. Maşallah sayfalarca yasak listem var. Ev değil Nazi kampına gidiyorum sanki. Neyse biz kendi hikayemizin süper kahramanı olma maceramızda yeni bir yola başlıyoruz. Bakalım kahramanlarımızın başına bu kez neler gelecek. Yeni hafta ve yeni düzen bize neler gösterecek? Sizlere de bol şükür dolu mussmutlu haftalar olsun. Lütfen dualarınızı ve güzel enerjilerinizi bana yollamayı eksik etmeyin.”