Ömer Karaman cinayetinde 3 kişi tutuklandı

 Alanya Haber giriş: 23 Şubat 2024, Cuma 13:26., Güncelleme: 2 ay önce
Ömer Karaman cinayetinde 3 kişi tutuklandı
Abone ol

Son dakika.. Alanya'da turizmci 2 çocuk babası Ömer Karaman'ın öldürülmesi ve bir kişinin de yaralanmasıyla ilgili olarak 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında katil zanlısı M.E'de bulunuyor. Saatler süren mahkemenin ardından cinayet şüphelisi M.E. ile beraberindeki  2 kişi tutuklandı, 8 kişi serbest bırakıldı.

Alanya’da Yalı Taksi kavşağı olarak bilinen sahil bandında kaldırımda herkesin gözleri önünde yaşanan silahlı saldırı olayında turizmci Ömer Karaman'ın (42) öldürülmesi ile ilgili aranan cinayet zanlısı M.E. ve olayla bağlantısı olan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Alanya’nın Güllerpınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Bulvarı sahil yolunda 20 Şubat Salı günü Ömer Karaman, V.A. ile M.E. arasında çıkan tartışması sonucu silahla ateş edilerek yaralanmıştı.

Ömer Karaman'ı öldüren şüpheli ve 1'i kadın 10 kişi gözaltına alındı
Kasığından yaralanan Ömer Karaman hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Kasık bölgesinden yaralanan turizmci Ömer Karaman, kaldırıldığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ayağından yaralanan ve sağlık durumunun iyi olduğu V.A’nın hastanede tedavisi sürerken belirtilen olayın cinayet zanlısı M.E ve olayla bağlantısı olan 10 şüpheli Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından, yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi’ne sevk edildi.

 Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Saatler süren mahkemenin ardından cinayet şüphelisi M.E. ile beraberindeki  2 kişi tutuklandı. Geriye kalan 8 kişiden 1’i adli kontrol ile 7 kişi de savcılıktan serbest kaldı. 

İLGİLİ HABER