Muhittin Böcek Alanyaspor iddiaları için 'Sporu siyasete alet etmeyin' dedi

 Alanya Haber giriş: 20 Mart 2024, Çarşamba 15:32., Güncelleme: Bir ay önce
Muhittin Böcek Alanyaspor iddiaları için 'Sporu siyasete alet etmeyin' dedi
Abone ol

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında 'oy yoksa tesis de yok' iddialarını ortaya atmıştı. Başkan Böcek 'Sporu siyasete çekiyorlar. Beni içine çekmek istedikleri bir polemiğe tabii ki girmeyeceğim. Alanyaspor’umuza bundan sonra da desteğimiz aynı şekilde sürecektir.' dedi.

'Sporu siyasete buluştırmayın' diyen Antalya BB. Başkanı Muhittin Böcek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Sn. Alanyaspor Başkanı’nın talihsiz açıklamalarını üzüntüyle izledim. Alanyalılar benim 30 yıllık siyasi hayatımı da Alanya için yaptıklarımı da gayet iyi bilir.

Şimdilik sadece altyapısı için 140 milyon lirası Alanyaspor Tesislerine olmak üzere, Alanya’mıza son 5 yılda 2 milyar 781 milyon lira yatırım yapmış bir belediye başkanı olarak, Alanyasporlular ile karşılıklı sevgimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız sürecektir.

Hayatı boyunca sporu siyasete karıştırmamış biri olarak bugün de birilerinin beni içine çekmek istedikleri bir polemiğe tabii ki girmeyeceğim.

Şehrimizin iki güzide Süper Lig takımı olan Antalyaspor’umuza ve Alanyaspor’umuza bundan sonra da desteğimiz aynı şekilde sürecektir.

Muhittin Böcek Alanyaspor iddiaları için 'Sporu siyasete alet etmeyin' dedi
Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptığı bir telefon konuşmasında Başkan Muhittin Böcek'in kendisine 'oy yoksa tesis de yok' dediği iddialarını ortaya atmıştı. Seçime sayılı günler kala yapılan açıklamaya Böcek 'sporu siyasete alet etmeyin. Alanyaspor'umuza yaptığımız hizmetler herkesin malumu' sözleriyle yanıt verdi.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında ortaya attığı iddialar şöyleydi;

Çavuşoğlu; "Böcek'e tesis sözünü hatırlattım"

"Taraftarların eleştirisinin ardından Böcek'in kendisine taraftar eleştirisinde etkisi olup olmadığını sorduğunu söyleyen Çavuşoğlu, “Böcek 'Taraftar gruplarının paylaşımında sizin etkiniz var mı?' dedi.

Ben de, 'Başkanım taraftar gruplarının paylaşımını sonradan gördüm ve taraftar grupları bunu hep birlikte paylaşmışlar. Ben de kendilerine bunu sordum ve Muhittin Başkanımla daha önce bir araya geldik.

'Tesisleri yapacağını söyledi fakat yapmadı dediler' dedim. 'Doğrusu sözünüz de vardı başkanım' dedim.

"Söz verdim ama Alanyalılar bana oy vermedi"

Bana söylediği şuydu; 'Evet söz verdim ama. Alanyalılar bana oy vermedi. Menderes Türel'e oy verdi. Onun için yapmadım.' Ben de dedim ki 'Başkanım ben de bize soranlara bundan sonra bu şekilde anlatırız' dedim. 'İstediğini yap, bildiğini yap' dedi bana. Biraz da azarlar tarzda."