Kandemir göreve resmen başladı: Alanya Belediyesi bizde olacak

 Alanya Haber giriş: 30 Ağustos 2023, Çarşamba 15:19., Güncelleme:
Kandemir göreve resmen başladı: Alanya Belediyesi bizde olacak
Abone ol

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir görevine resmen başladı. Kandemir, “İlk Hedefimiz, yerel seçimlerde Alanya Belediyesini alacağız, çok çalışacağız. Bu görevi, layıkıyla yerine getireceğiz. Bize güvenen Alanya halkını mahcup etmeyeceğiz” dedi.

CHP İlçe Başkanı seçilen Bülent Kandemir parti binasındaki devir teslim törenine çok sayıda partili katıldı. Devir teslim töreninde önce konuşan Karadağ, birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Karadağ, “Güzel işler yaptık. Acısıyla tatlısıyla. Zaman zaman kavga ettik, güldük, eğlendik ama sonuç itibariyle CHP’yi Alanya’da göğsümüzü kabartarak birinci parti yapmayı başardık. Bu bir bayrak yarışı. Kandemir ile beraber bu serüvende yolculuk devam edecek... Alanya Belediyesi  bu saatten sonra bizde olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Kandemir göreve resmen başladı: Alanya Belediyesi bizde olacak
Kandemir göreve resmen başladı: Alanya Belediyesi bizde olacak

Konuşmasının ardından Karadağ, partinin mührünü ve karar defterini Başakn seçilen Bülent Kandemir’e teslim etti. 

'ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Kandemir de, “Karadağ partimizi bize birinci parti yaparak teslim etti. Şunu biliyorum, adım attığım ve sözüme başladığım günden beri yerel seçim diyorum. En büyük hedeflerimden birisi bu. Alanya’da yerel seçimi alarak ben de bu siyasi hayatıma, CHP’ye katkı sağlamak istiyorum. Bu artık bizim üzerimize yapıştı. Buradan dönüş yok. Çok çalışacağız. Hiç kimseye önyargılı davranmıyoruz.  Herkesi kucaklayan, herkesle beraber çalışan, herkesle bir bütün olarak içerde bir sevgi yumağı, dışarıda da sert bir yumruk olarak hareket edeceğiz. Bize güvenen Alanya halkını mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Kandemir önceki dönem yönetim kurulunda yer alan üyelere plaket takdim ederek çalışmaları için teşekkür etti.