Kale yamacında feci son: 19 yaşındaki Berna Yaman hayatını kaybetti

 Alanya Haber giriş: 27 Şubat 2020, Perşembe 13:23., Güncelleme: 5 yıl önce
Kale yamacında feci son: 19 yaşındaki Berna Yaman hayatını kaybetti
Abone ol

Son dakika.. Alanya Kalesi'nde feci son.. Arkadaşlarıyla kale yamacında gezmeye çıkan Berna Yaman (19) isimli genç kız, iddiaya göre yaklaşık 10 metreden kayalıklara düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın arkadaşları H.D ve M.C.M. ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Hisariçi Mahallesi Bademlik mevkisinde meydana geldi.

İddiaya göre H.D. ve M.C.M. isimli arkadaşlarıyla sohbet eden alan Berna Yaman, dengesini kaybedince yaklaşık 10 metreden kayalıklara düştü.

Yaman'ın arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları çalışmada Yaman’ın kayalıklar üzerindeki cansız bedenine ulaştı.

Kale yamacında feci son: 19 yaşındaki Berna Yaman hayatını kaybetti
19 yaşındaki Berna Yaman, Kale yamacında uçurumdan düşerek hayatını kaybetti

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye biriminin yardımıyla kayalıklar üzerinden alınan Yaman’ın cansız bedeni, polis ve savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

YAMAN'IN İKİ ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Yaman’ın arkadaşları H.D. ve M.C.M. polis tarafından gözaltına alındı. H.D. ve M.C.M.’nin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.