Hür Vicdanların Favorisi Çakır: Güçlüyüz, Kazanacağız, Alanya Kazanacak

 Alanya Haber giriş: 27 Mart 2019, Çarşamba 22:41., Güncelleme: 5 yıl önce
Hür Vicdanların Favorisi Çakır: Güçlüyüz, Kazanacağız, Alanya Kazanacak
Abone ol

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Alanya’da değişimi başlatmak için, Alanya’da yaşayan her seçmenin oyuna talip olduklarını söyleyen Çakır, Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın güveni, desteği ve hayır duası ile seçimleri kazanmak için iddialıyız, güçlüyüz, kararlıyız ve biz kazanacağız. Alanya kazanacak.”dedi..

Adaylığı açıklandığı günden beri seçimin kaderini değiştirecek kilit ve favori aday olan Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır’a, ilgi ve destek çığ gibi büyüyor. Kurumsal yapıya verdiği önem, iş disiplini ve ahlakı, tuttuğunu koparan azmi, çalışkanlığı, yardımseverliği, tecrübesi ve vizyonu ile vatandaşa güven veren Çakır;

3 aylık seçim çalışmamızda gördük ki; Alanya’nın şahsımıza belediyecilik tecrübemize ve vizyonumuza güveni tamdır. Vatandaşlarımızın bize duyduğu bu güven; bizim için çok kıymetlidir ve her şeyden itibarlıdır. Bize güvenen herkese, sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

Hür Vicdanların Favorisi Çakır: Çekilmiyoruz! Güçlüyüz, Kazanacağız..
Çakır'ın seçim ofisi vatandaşların yoğun katılımıyla dolup taşıyor..

Hür vicdanların favori adayı olan ve vatandaşlara güven veren Çakır, “Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde; Alanya’mızın, kırsalın ve sosyal yaşamın farklı farklı sorunlarına şahit olduk. Şikayet ve taleplerini dinlediğimiz vatandaşlarımız özellikle; belediye hizmetlerinin etkin, yerinde ve zamanında verilemediği, vatandaşın dinlenmediği, hizmetlerde ayrımcılık yapıldığı gibi birçok konuda şikayetçiler.

Biz tüm toplantılarımızda, kimin hangi partili olduğuna bakmadan herkesin sorusuna ve talebine açık olduk. Yaklaşan yerel seçimlerde; vatandaşlarımızın değerlendirmelerine kesinlikle önem veriyoruz. Vatandaşımızın ortak şikayetinin başında; kurumsal kimliğin bozulması ve hizmetlerin “Ben yaptım, oldu!” zihniyeti ile yapılması geliyor.

Bunun yanında; hür iradesine son derece düşkün olan vatandaşlarımızın önüne 2 bloklu tercih dayatılması da, vatandaşlarımızda ayrı bir rahatsızlık yaratmıştır. Sahada yaptığımız çalışmalarda; kararsız seçmen sayısının, en büyük partinin oy sayısına ulaştığını gördük. Bu noktadan baktığımız zaman; bizim tecrübemize ve liyakatımıza güvenle birlikte, temiz ve tecrübeli siyasetimiz ve yeni hizmet vizyonumuz ile birlikte seçmenin bize duyduğu ilgi ve destek kat kat artmıştır. 

Hür Vicdanların Favorisi Çakır: Çekilmiyoruz! Güçlüyüz, Kazanacağız..
Hür Vicdanların Favorisi Çakır: Güçlüyüz, Kazanacağız..

Hiçbir baskı ve tehdit bizi yıldıramaz.  Vatandaşlarımız, adi ve ahlaksızca yapılan bu tür dedikodulara ve algı gayretlerine 31 Mart’ta en güzel cevabı vereceklerdir. Biz Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı olarak; ekibimizle birlikte dimdik ve tüm gücümüzle sonuna kadar siyasi çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam edeceğimizi Alanya’mızla paylaşmak isterim. 
Buradan Alanya’mıza sesleniyorum! Hizmet bizim işimiz ve yaşadığımız yere hizmet etmeyi seviyoruz. Belediyecilik ve hizmet tecrübemizi Alanya’mıza aktarmak istiyoruz. Alanya’mızı tüm değerleriyle geliştirerek, güzelleştirerek ve büyüterek geleceğe taşımak istiyoruz.

Seçim çalışmalarımızda ve ziyaretlerimizde belirttiğiz gibi; Alanya’mızda değişimi başlatmak için Alanya’da yaşayan her seçmenin oyuna talibiz. Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın güveni, desteği ve hayır duası ile seçimleri kazanmak için iddialıyız, güçlüyüz, kararlıyız ve biz kazanacağız. Alanya kazanacak.”dedi..