Gazipaşa standı, EMITT'in en güzeliydi

 Gazipaşa Haber giriş: 01 Şubat 2019, Cuma 17:23., Güncelleme: 6 yıl önce
Gazipaşa standı, EMITT'in en güzeliydi
Abone ol

Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yeniden kapılarını açtı. 94 ülkeden yüzlerce firmanın katıldığı fuarda Gazipaşa yine fark yarattı. 23. kez kapılarını ziyaretçilere açan fuarda, Gazipaşa Belediyesi'ne ait stant ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Gazipaşa standında muz, çilek, avokado, kamkat, pitaya, enginar ve keçiboynuzunun(harnup) yanısıra sebzeçeşitleri de yer aldı. Stanttaki muz ağaçları, köy tavukları ve gözleme köşesi büyük ilgi çekti. Fuara renk katan Gazipaşa standını, vatandaşların yanısıra çok sayıda siyasetçi ve bürokratın da ziyaret etmesi dikkat çekti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde kapılarını açan EMITT fuarı, 4 gün devam edecek ve 3 Şubat Pazar akşamı sona erecek.

Gazipaşa standı, EMITT'in en güzeliydi
Gazipaşa standı, EMITT'in en güzeliydi

ÇELİK NERGİS DAĞITTI

Belediye Başkanı Çelik, stant ziyaretçilerine nergis dağıtarak takdir topladı. Antalya stantlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Çelik, standa gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Gazipaşa standının artık EMITT'te tanındığını dile getiren Çelik, "Gazipaşa standını gören ziyaretçilerin yüzü gülüyor. Çok sayıda ziyaretçi standımızı, fuarın en güzel standı ilan ettiklerini söylediler. Bu da bizleri mutlu etti, gurur verdi" dedi.

BU FUAR ÇOK ÖNEMLİ

Gazipaşa'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Çelik, “Fuarda 2. kez yerimizi aldık. EMITT’in Türkiye özelinde ve dünya genelinde çok önemli bir yeri var. Doğu, batı, kuzey ve güney tüm noktaları birleştiren, ülkemizin fuar anlamında da birleştirici güç olması sözkonusu. Bu anlamda yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı pazarlardan temsilcilerin bulunduğu fuarda yer almamız her anlamda isabetli oldu. Yurt içinde yaşayan vatandaşların bölgemize gelmeleri için de çaba gösteriyoruz. Bu fuarın Gazipaşa için sosyal, kültürel ve turistik açıdan önemini bir kez daha anladık. İnşallah ara vermeden her yıl katılmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.