Özkaya Gıda hakkında bilgi...

1992 yılında Mersin?de kurulan Özkaya gıda firması, dondurulmuş kırmızı et, kanatlı eti ve deniz ürünlerinin yanı sıra şeker, hububat, yağlı tohumlar alanlarında da faaliyet göstermektedir.

Özkaya gıda kuruluşundan bu yana, faaliyet gösterdiği ülkelerde ve sektörlerde sürekli, yenilikçi gelişmeye ve büyümeye odaklı çalışmalarını devam ettirmiş, Orta Doğu, Orta Asya, Kafkasya ve Afrika pazarlarında küresel ölçekte ciddi potansiyele sahip bir iş hacmine ulaşmıştır.

Ürünlerini dünyanın en güçlü üreticilerinden temin eden Özkaya, müşterilerinin taleplerini limanlardaki lojistik imkânları, Dünya çapındaki ofisleri, 215 çalışanı ve geniş ürün yelpazesi ve sektördeki bilgi ve tecrübesiyle, hızlı, güvenilir, uygun koşullarda karşılamakta ve faaliyetlerini küresel bir şirket olarak sürdürmektedir.

Özkaya gıda ürünlerini sağlık ve hijyen kurallarına uygun, dünya sağlık örgütünün standartlarına uyum sağlayan, dünyanın en güvenilir ve en güçlü firmalardan temin ederek, -18 derecede dondurulmuş olarak steril koşullarda müşterilerine ulaştırır.