Nüans Otel hakkında bilgi...

Şaheser ve Sinan Birinci çifti Nüans ailesinin, yani bu sıcak işletmenin kurucuları. Aslına bakarsanız bu ailenin üye sayısı çok; çünkü her geçen gün aramıza birileri daha katılıyor. Şaheser Hanım kraliçe arımız, mutfağımızdan çıkan tablo görünümündeki yemekler ona ait, odaların dekorasyonu, onlarca çeşit reçel, sergilenen yağlı boya resimler de. Bir de Cookiemiz var daha 3 yaşında sevimli bir golden, çocuklara bayılıyor, top yakalamaca oynamak için sizi bekliyor. Eski ve yıpranmış bir rum binasını restore ederek başladık, doğal yapısını bozmadan dekore ettik ve sizlere küçük bir konuk evi yarattık.

Alaçatı´nın en taze peynirlerini, sebzelerini, köy yumurtalarını topluyoruz semt pazarından sizler için ve muhteşem bir köy kahvaltısı sunuyoruz, hem de "dedikodulu kahvaltı sokağımızda". Çay saatinde ise sakızlı kek, incirli kurabiye gibi özel lezzetler hazırlıyoruz. Her şey damağınıza layık!

Akşam yemeklerinde dünya mutfağından seçilmiş özel lezzetler var. Çilekli ve portakallı börülceyi, kabak çiçeği dolmasını ya da Şaheser renkleri krebini yediniz mi hiç? Biz de hepsi var. Korkmayın hemen, bizim fiyatlarımız gayet uygun. Hem eğer kendinizi kötü hissediyorsanız, sizin için annenizin tavuk suyuna çorbasından bile yaparız.

Otelimizin prensesi Elif ise eğlence işlerinden sorumlu, terasımızı işletiyor. Gece canınız bir şeyler yapmak istedi diyelim, size Alaçatı´yı 360 derece gören terasımızda ev yapımı şarabımızı ya da limoncellomuzu ikram ediyor. İsterseniz, sörf cenneti olan Alaçatı´mızda sörf dersi, adaları gezip deniz havası almak için yat turu, biraz rahatlama için relax masajı bile ayarlayabiliyor.

Anlayacağınız istediğiniz tatili sunmak için ailemiz size birer aracı. Siz telefonunuzu bırakın, biz sizi arayalım. Nüans ailesine davetlisiniz...