Ekrem İmamoğlu Alanya'ya geliyor

 Alanya Haber giriş: 24 Nisan 2023, Pazartesi 20:30., Güncelleme: Bir yıl önce
Ekrem İmamoğlu Alanya'ya geliyor
Abone ol

Son dakika gelişmesi.. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Alanya'ya geliyor.. İmamoğlu'nun Alanya'ya gelecek olması şehirde heyecan yarattı...

Son dakika gelişmesi.. 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Alanya'ya geliyor..

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı yardımcısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Nisan'da Alanya'ya geliyor.

İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile beraber saat 17.00'da Alanya Belediyesi yanında Halk Buluşması gerçekleştirecek. 

Ekrem İmamoğlu Alanya'ya geliyor
Ekrem İmamoğlu Alanya'ya geliyor

'İmamoğlu Alanya'ya geliyor' haberlerinin ardından başta CHP ve İYİ Partililer olmak üzere partili partisiz çok vatandaşın sosyal medya hesaplarından 'İmamoğlu geliyor' paylaşımı yaptığı görüldü.  İmamoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Halk Buluşması'nın büyük bir mitinge dönüşmesi bekleniyor