Cumhur'da nazik ziyaret: Toklu havlu attı!

 Alanya Haber giriş: 04 Ocak 2024, Perşembe 21:53., Güncelleme: 4 ay önce
Cumhur'da nazik ziyaret: Toklu havlu attı!
Abone ol

Yerel seçim öncesi Cumhur İttifakı'nın ortağı AK Parti Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül'ü ziyaret etti. Alanya Belediyesi için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden ve partisi AKP'den aday adaylığı başvurusunda bulunan Mustafa Toklu ise ziyarete katılmadı. İki partinin ittifak vurgusu Alanya siyasi kulislerinde 'Toklu Havlu attı' yorumlarına neden oldu.

Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’na, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte iade-i ziyarette bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, nazik misafirperverlikleri için MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

SEÇİM MASAYA YATIRILDI
AKP Başkanı Tavlı ile MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül yerel seçimi masaya yatırdı. Tavlı ve Sünbül, yerel seçim öncesi ittifak olarak izleyecekleri yol haritasını da kısmen belirlerken, önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözle bakılan Adem Murat Yücel ile birlikte üçlü bir zirve yapacakları da öğrenildi. 

Cumhur'da nazik ziyaret: Toklu havlu attı!
Cumhur'da nazik ziyaret: Toklu havlu attı!

'TOKLU HAVLU ATTI!'

Toklu'nun adaylık için yaptığı istifanın ardından AKP'li Meclis Üyesi Mehmet Ali Kiriş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in gözlerinin içine bakarak, “Yerel seçimde bizim adayımız Mustafa Toklu’dur. Onu sonuna kadar destekleyeceğim” demiş ve birçok AKP'li isim 'Adayımız Mustafa Toklu'dur.' açıklaması yaparak ittifak ortağı MHP'nin adayı Yücel'i desteklemeyeceklerini açıkça beyan etmişti. Alanya'da ittifakta esen soğuk rüzgarlar bugün AKP Yönetiminin MHP'ye yaptığı ziyaretle normale dönmeye başladı. Ziyarette Cumhur ittifakına bağlılık vurgusu 'Toklu havlu attı...' yorumlarına neden oldu..