CHP'li Nazmi Zavlak'a İstanbul Seçiminde Kritik Görev

 Alanya Haber giriş: 21 Haziran 2019, Cuma 17:50, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
CHP'li Nazmi Zavlak'a İstanbul Seçiminde Kritik Görev
Abone ol

Alanya'nın tanınmış isimlerinden ve CHP'nin Alanya'da parlayan siyasetçilerinden Alanya Beleidyesi Meclis Üyesi Nazmi Zavlak’a 23 Haziran İstanbul Seçiminde kritik görev. Zavlak, Önümüzde tarihi bir seçim var. Sadece İstanbul değil... Seçimin sonunda da inşallah kazanan taraf biz olacağız. Her şey çok güzel olacak.. dedi

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

İstanbul'da CHP teşkilatlarında da tanınan bir isim olan Nazmi Zavlak, İstanbul Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan tarafından Sururi Mehmet Efendi Mahallesi’nde yer alan Sururi İlköğretim Okulu’nda görevlendirildi.

Zavlak, 23 Haziran İstanbul seçimi ve üstlendiği kritik göreve ilişkin, “Geçmişte İstanbul’da bulunduğum süre içerisinde CHP için çalışmalarımı sürdürmüş ve oradaki teşkilatlarla sıkı ilişkilerim olmuştu. Teşkilatlarımız da bana güvenerek böyle bir görevlendirmede bulundular. Önümüzde tarihi bir seçim var. Sadece İstanbul değil, Türkiye için oldukça önemli olan bu seçimde üzerime düşen vazifeyi en iyi şekilde gerçekleştirmek için İstanbul’da olacağım. Seçimin sonunda da inşallah kazanan taraf biz olacağız. Her şey çok güzel olacak” dedi.