CHP Alanya binasına, İmamoğlu-Yıldırım programı için dev ekran talebi

 Alanya Haber giriş: 15 Haziran 2019, Cumartesi 14:07., Güncelleme: 5 yıl önce
CHP Alanya binasına, İmamoğlu-Yıldırım programı için dev ekran talebi
Abone ol

Türkiye yarın İstanbul'un Seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AKP'nin Adayı Binali Yıldırım'ın canlı yayın programına kilitlendi. Birçok TV kanalı, internet sitesi ve sosyal medya hesabı tarihi programı canlı yayınlanacak. Alanya'da ise Ekrem İmamoğlu destekçileri sosyal medyada, CHP Alanya İlçe Teşkilatı binasının dış cephesine dev ekran konulmasını talep ediyor..

Tarihi programa sadece saatler kaldı. Türkiye bu programa kilitlendi.

Anket şirketleri art arda İstanbul'daki son durumu açıklıyor. Buna göre Milliet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu seçimi 3-4 puan farkla bir kez daha kazanarak elinden alınan mazbatasını tekrar geri alacak ve görevine kaldığı yerden devam edecek.

31 Mart'tan önce neredeyse adı bile duyulmayan AKP'nin adayı Binali Yıldırım ise özellikle bu 'canlı yayın programı' sayesinde seçmenlere varlığını hissettirecek, ancak kararını çoktan veren seçmen üzerine herhangi bir etkisi olamayacak..

CHP'DEN DEV EKRAN TALEBİ

Türkiye dışında dünya basını tarafından da yakından takip edilecek olan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım açık oturum programının, neredeyse tüm TV kanallarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor..

Alanya'da çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise Cuma Pazarı içinde bulunan CHP Alanya İlçe Teşkilatı binasını dış cephesine programı izlemek isteyen vatandaşlar için dev bir ekran konulmasını talep ediyor. CHP İlçe Başkanlığı vatandaşların bu talebine karşılık verip vermeyeceği yarın netlik kazanacak. Konuya ilişkin CHP Alanya'dan herhangi bir açıklama gelmedi. (TEMSİLİ GÖRSEL)