Başkan Yücel'den MHP Lideri Bahçeli'ye kritik ziyaret

 Alanya Haber giriş: 20 Ocak 2023, Cuma 23:05., Güncelleme:
Başkan Yücel'den MHP Lideri Bahçeli'ye kritik ziyaret
Abone ol

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Mayıs 2023 içinde seçim talebinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs'ta seçim işareti vermesinin ardında yapılan ziyaret dikkat çekti.. Seçim startının verilmesiyle birlikte yapılan bu kritik ziyarette, Alanya Kulislerinde 'Başkan Yücel'in Milletvekili Adaylığı' ve her seçim öncesi sözü verilen 'Alanya'nın İl yapılması' konusunun masaya yatırılıp yatırılmadığı merak ediliyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Ankara ziyaretinin ilk gününde MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Yücel'den MHP Lideri Bahçeli'ye kritik ziyaret
Başkan Yücel'den MHP Lideri Bahçeli'ye kritik ziyaret

MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Başkan Yücel, görevde bulunduğu süreçte Alanya'ya kazandırdığı projeler ve icraatlar, devam eden ve projelendirdiği yatırımlarına ilişkin bilgi verdi. Yücel ayrıca Alanya Belediyesi’nin Üretken Belediyecilik, Bütüncül Yaklaşım ve Birlikte Yönetim anlayışı ile hazırladığı projeleri genel başkana sundu. Başkan Yücel, 2023 yılında Alanya’da hayata geçirilecek projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

YÜCEL; “GENEL BAŞKANIMIZ KIYMETLİ ALANYA HALKINA SELAMLARINI İLETTİ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin her zaman Alanya’nın yatırım ve projelerinin en önemli destekçisi olduğunu hatırlatan Yücel, “Genel Başkanımıza devam eden yatırımlarımız ve inşasına başlayacağımız projelerle ilgili bilgi verdik, destek ve dualarını aldık. Genel Başkanımızın değerli Alanya halkına selamları var. Alanya’mıza her zaman öncelik veren Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI VE 'ALANYA'NIN İL YAPILMASI' KONUSU

Bir dönem daha Alanya Belediye Başkanlığına devam etmesi beklenen Başkan Yücel'in Ankara ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ziyareti sonrası Alanya siyasi kulislerinde çokça dillendirilen 'Yücel'in Milletvekili Adaylığı' konusunun ve uzun yıllardır her seçim öncesinde Alanya'ya verilen 'il sözü' konularının konuşulup konuşulmadığı merak edildi..