Başkan Böcek'ten Belediye Çalışanlarına 'Şaibe' Uyarısı

 Alanya Haber giriş: 04 Nisan 2019, Perşembe 16:14., Güncelleme: 5 yıl önce
Başkan Böcek'ten Belediye Çalışanlarına 'Şaibe' Uyarısı
Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, belediye personelini, 'şaibe ve usulsüzlükler' konusunda uyaran bir mesajı gönderdi.. Öte yandan Böcek'in başkan seçilmesinin ardından, belediye personellerini ilgilendiren dikkat çekici öneri ve eleştiriler sosyal medya üzerinden çığ gibi artıyor..

Böcek açıklamasında "Sevgili çalışma arkadaşlarım, Biz görevimize başlayana kadar Antalya'ya hizmet etmeye ve rutin işlemlerinizi yerine getirmeye devam ediniz. Bir şaibe oluşturacak ve sıkıntı yaratacak hiç bir işleme imza atmayınız. Hiç bir kişi veya kuruluşa adıma konuşmak ve karar almak üzere yetki vermediğimin bilinmesini isterim.
Muhittin Böcek
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı..

VATANDAŞ BÖCEK'TEN NE İSTİYOR?

Böcek'in başkan seçilmesinin ardından çok sayıda Antalyalı vatandaş, görüş ve eleştirilerini sosyal medyadan paylaşıyor:  Böcek'in Facebook hesabı üzerİnden paylaştığı bir fotoğrafa Hasan Ekinci isimli vatandaşın paylaştığı mesaj dikkat çekti:

Hasan Ekinci'nin mesajı, "Belediyede yatan, gezen, cep tlf oynayan, zaman dolsun maaşımı alayım diyen, NE KADAR çalışmayan varsa hepsinin işine son VERİNNN... ÖZELLİKLE BEACH PARKLARDAKİ BOŞ GEZEN ELEMANLAR, KALEİÇİ'NDEKİ PARK BAHÇELER ÇALIŞANLARI, HEPSİ YATIŞ YAPIYORLAR Sayın BAŞKAN. İşe İHTİYACI OLAN İNSANLARIMIZI, İŞSİZ OLAN İNSANLARIMIZI, TORPİLSİZ İNSANLARIMIZI İŞE ALIN Kİ, BİZ YİNE YENİ SEÇİMLERDE DOĞRU KARAR VERELIM.SAYGILAR.."