Alanyaspor'un rakibi Galatasaray oldu: Her şey olabilir

 Alanya Haber giriş: 24 Ocak 2020, Cuma 21:09., Güncelleme:
Alanyaspor'un rakibi Galatasaray oldu: Her şey olabilir
Abone ol

Son dakika... Süper Lig'de fırtınalar estiren Alanyaspor'umuzun rakibi Galatasaray oldu.. Aldığı sonuçlar ve başarılı futboluyla UEFA Avrupa Ligi'ne göz kırpan Alanyaspor, tarihimizde bir ilki gerçekleştirmeye çok yaklaştı.. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oldu. Kuraya ilişkin ilk değerlendirmesini yapan Başkan Çavuşoğlu 'Sahada her şey olabilir. Ben iki takıma da hayırlı olsun diliyorum. Bu turu geçmek istiyoruz..' ifadelerini kullandı..

Son dakika... Alanyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi, Galatasaray oldu..

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

Kura çekimine Antalyaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor seri başı olarak yer alırken, Aytemiz Alanyaspor, BB Erzurumspor, DG Sivasspor ve GMG Kırklarelispor şeri başı olmayan takımlar oldu.

ALANYASPOR TAM KADRO

Final 21 Mayıs’ta
Çeyrek final ilk maçları 4-5-6 Şubat’ta rövanşları 11-12-13 Şubat’ta oynanacak. Yarı final ilk müsabakaları 3-4-5 Mart’ta rövanşları da 21-22-23 Nisan tarihlerinde yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda finali ise 21 Mayıs’ta oynanacak.

ÇAVUŞOĞLU: SAHADA HER ŞEY OLABİLİR

Alanyaspor’da Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Türkiye’nin en büyük takımlarından biri ve en çok şampiyon olmuş Galatasaray ile oynayacaklarını hatırlatarak, “Galatasaray ile 4 maç yapmak önemli bir şey, 2 tane lig, 2 tane kupa maçı oynayacağız. Bir tanesini oynadık, 3 tanesini daha oynayacağız. İnşallah güzel müsabakalar olur. Amacımız da hedefimiz de turu geçmek olacak Büyük bir takım ile oynayacağız. Sahada her şey olabilir. Ben iki takıma da hayırlı olsun diliyorum. İnşallah centilmence müsabakalar olur. İlk maçı Alanya’da oynayacağız. Bu turu geçmek istiyoruz” dedi

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Kura çekimi sonucu oluşan eşleşmeler ise şöyle:

Çeyrek Final
Trabzonspor - BB Erzurumspor
Kırklarelispor - Fenerbahçe
Antalyaspor - DG Sivasspor
Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray

Yarı Final
Trabzonspor - BB Erzurumspor / Kırklarelispor - Fenerbahçe
Antalyaspor - DG Sivasspor / Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray