Alanyaspor'da Sergen Yalçın defteri kapandı. Yeni Hoca..

 Alanya Haber giriş: 29 Mayıs 2019, Çarşamba 20:53., Güncelleme:
Alanyaspor'da Sergen Yalçın defteri kapandı. Yeni Hoca..
Abone ol

Flaş gelişme..Alanyaspor'da Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.. Alanyaspor 4 milyon verdi, Sergen Yalçın 6 milyon istedi.. Anlaşma sağlanamayınca taraflar masadan kaktı.. Akşam saatlerinde ise spor gündeminde iki bomba gelişme yaşandı.. Sergen Yalçın'ın başına geçeceği söylenen Beşiktaş'ın Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığı duyurulurken, Alanyaspor ile anılan Okan Buruk'un da Başakşehir yolunda olduğu haberleri geldi..

Alanyaspor'da Sergen Yalçın ile yapılan anlaşmada 2 milyonluk kriz.

Alanyaspor yönetiminin yıllık 4 milyon lira teklif ettiği Sergen Yalçın'ın 6 milyon lira istediği öğrenilirken, tıkanan görüşmelerin bugün son bulduğu belirtildi.

Sergen Yalçın ile anlaşma sağlayamayan Alanyaspor'da yönetimin teknik direktör Okan Buruk ile ilgilendiği öne sürüldü. Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u çalıştıran ve sözleşmesi sona eren Okan Buruk'un mavi yeşilli takımdan ayrıldığı öğrenildi. Alanyaspor yönetiminin Okan Buruk ile görüşmeyelere başladığı öğrenildi. İlerleyen saatlerde Buruk'ın Başakşehir ile de görüştüğü ortaya çıktı..

BEŞİKTAŞ'TA ABDULLAH AVCI SESLERİ

Son dakika! Beşiktaş, TRT Spor'un flaş iddiasına göre teknik direktör Abdullah Avcı'yla anlaşmaya vardı. Avcı'nın Medipol Başakşehir'le görüşerek takımla yollarını ayırması bekleniyor.

OKAN BURUK'UN İSMİ BAŞAKŞEHİR İLE ANILIYOR

Çaykur Rizespor’la yollarını ayıran Okan Buruk’un Medipol Başakşehir’in başına geçeceği konuşulurken, Göksel Gümüşdağ ise iddialar hakkında sezonun son haftasında Avcı ile 5 yıllık sözleşmeleri olduğunu hatırlatmış ancak buna rağmen Avcı ile bir görüşme yapacaklarını ifade etmişti.