Alanyalı berberin Kar Tıraşı gündem oldu

 Alanya Haber giriş: 03 Şubat 2023, Cuma 01:07., Güncelleme: Bir yıl önce
Alanyalı berberin Kar Tıraşı gündem oldu
Abone ol

Alanya'nın Hacet Mahallesi'nde hizmet veren bir erkek berberinin Kuş Yuvası mevkiinde yaptığı 'Kar Tıraşı' sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte beyaza bürünen Alanya yaylaları özellikle hafta sonları yerli, yabancı çok sayıda vatandaşın akınına uğruyor.

Hacet Mahallesi'nde hizmet veren MG Saç Tasarım sahibi Mehmet Ali Gök bu durumu fırsata çevirerek sosyal medya hesaplarından yayımladığı videolarla doğa mucizesi Alanya yaylalarının tanıtımı yapıyor. Haftanın belirli günlerinde yaylalara çıkan ve karda saç kesimi yapan Gök 'Yaylalarımız yağan kar sonrası adeta kartpostalları andırıyor. Ormanlarımız sanki bir tablo gibi. Ben de bu güzellikleri tüm Türkiye'ye tanıtmak amacıyla karda saç tıraşı yaptım ve videoya kaydettim. Kar Tıraşı görüntüleri kısa sürede binlerce kişiye erişerek yüzlerce beğeni ve paylaşım aldı. Gedevet, Gökbel, Türbelinas, Mahmutseydi gibi yaylalardan kar tıraşı olmak isteyenler telefonlarımı kilitledi. Anladım ki pandemi sonrası insanlarımızın alışkanlıklarında ciddi anlamda değişiklikler oldu herkes sıradışı , heyecan verici işler istiyorlar, farklı olsun istiyorlar... Umarım benzer videolarla Alanya ve yaylalarımızın tanıtımına daha fazla katkı sağlayabilrim...' dedi. İşte o anlar!

HABERİN VİDEOSUNU İZLE: İNSTAGRAM