Alanya seferber olmuştu: Şebnem ilik nakli sürecine girdi

 Alanya Haber giriş: 27 Kasım 2019, Çarşamba 11:05, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Alanya seferber olmuştu: Şebnem ilik nakli sürecine girdi
Abone ol

Alanya'da Şebnem için başlatılan iyİLİK kampanyası büyük ses getirmiş ve Türkiye genelinde dikkat çekmişti.. Bir süredir lösemi ile mücadele eden ve ilik nakli bekleyen Alanyalı akademisyen Şebnem Köseoğlu, ilik nakli sürecine girdi.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Nakilden sonra ilk bir yılın önemine dikkat çeken Köseoğlu, bu süreçte kendisinin ve ailesinin telefonları yanıtlamayacağını dile getirerek, insanlardan anlayış beklediğini ifade etti.

Alanya seferber olmuştu: Şebnem ilik nakli sürecine girdi
Alanya seferber olmuştu: Şebnem ilik nakli sürecine girdi

“Dualarınızı bekliyorum” diyen Köseoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Önce bir maşallah diyelim, sonra derin bir oh çekelim! Sonra da her şeyin yolunda gitmesi için dua ederken, süper kahramanımı bulmama ve yakında onun kök hücreleriyle kavuşacak olmama sevinelim? İtiraf edeyim, başıma ne gelecek bilmiyorum. Hatta iliklerime kadar korkuyorum da denebilir. (Bu espiriyi hakettim bence) İlik bulununca her şey hallolur sanıyordum, ama hayatımın en zor dönemine esas şimdi giriş yapıyormuşum haberim yokmuş. Ama sizin dualarınız, Meltem'in co-pilotluğu, ailemin sonsuz desteği ve dualarımız ile halledeceğiz.

"VÜCUDUM HASTA OLABİLİR AMA BEYNİM ASLA"

Malumunuz başaramayacağım işe adım atmak tarzım değil. Hep ne diyorum? Vücudum hasta olabilir, ama beynim asla! Nakil oldu, her şey bitti diye bir şey yok. Fikir sahibi olmadan, bizden bir açıklama gelmeden yanlış ve kafanıza göre "oh her şey bitti" gibi düşünüp kendinizce yorumlar yapmayın. Tabii dualarınızı ve güzel dileklerinizi de eksik etmeyin. İlla merak ediyorsanız ilik nakli sürecini ilk 1 yılın önemini Google’a sorun. Aksine macera yeni başlıyor. Hatta en zoru şimdi diyorlar.

İLGİLİ HABER

"İLİK NAKLİ NEYMİŞ HERKESE  GÖSTERELİM"

İlk 100 günü atlatmak en hayati kısmı. Birazı hastanede birazı evde ciddi bir tecrid yaşayacağız ailecek. Sonraki 6 ay ikinci varış noktamız. Ve ilk yılı tamamlayınca biraz daha normale döneceğim. Yani yol bayağı uzun. Ama halledeceğiz bunu da. Hiç merak etmeyin ben elimden geldiğince yine, her süreci buradan anlatacağım. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de bana çokça dualarınızla destek olursanız çok sevinirim. Hep birlikte ilik nakli neymiş, üstesinden nasıl gelinirmiş görelim , herkese gösterelim bakalım? Ve yine söylüyorum! Bu dönemde telefonları cevaplamayacağız ailece, zorlamayın lütfen keyfimiz gerçekten yerinde. Ben sadece mesajlara cevap vereceğim, hatta güzel mesajlarınızı bekliyorum. Böyle bir alana ailemin de, benim de hakkımız var. Anlayışınız için teşekkür ederim. Bu süreçte bir de aklım ailem daraldı mı sorusunda kalmasın değil mi?”

İLGİLİ HABER