Alanya'da otel odasında iki turistin cansız bedeni bulundu

 Alanya Haber giriş: 22 Mayıs 2019, Çarşamba 18:55, Güncelleme:
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Alanya'da otel odasında iki turistin cansız bedeni bulundu
Abone ol

Son dakika.. Alanya’ya tatil için gelen Litvanya uyruklu Gintaras Venckus ve Belçika uyruklu Fernant Headwig Verschaeve isimli iki erkek turist konakladıkları otel odasında ölü bulundu.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya'nın Okurcalar Mahallesi’ndeki bir otelde konaklayan Litvanya uyruklu Gintaras Venckus odaya giren temizlik görevlileri tarafından hareketsiz yerde yatarken bulundu. Otel yetkililerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan kontrollerde Venckus’un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Belçika uyruklu Fernant Headwig Verschaeve (74) ise Okurcalar Mahallesi’ndeki bir otele yerleşti. Odaya giren temizlik görevlileri Verschaeve’yi hareketsiz şekilde buldu.  Otel yetkililerin haber vermesi üzerine olay yerine  jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Belçikalı turistin hayatını kaybettiğini belirledi.

"ÖLÜMLER ŞÜPHELİ. OTOPSİ YAPILACAK.."

Şüpheli olarak değerlendirilen 2 kişinin ölümlerinin kesin nedeni belirlenmesi için savcılık incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Turistlerin ölümleriyle ilgili soruşturma başlatıldı.