Alanya'da 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel saldırı

 Alanya Haber giriş: 21 Mayıs 2019, Salı 16:33., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya'da 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel saldırı
Abone ol

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi'nde, eskicilik yaptığı öğrenilen İzzet D., 13 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan İzzet D., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan cinsel istismar mağduru çocuğun babası E. A.'nın iddiasına göre, istismar zanlısının yakınları kendisine 'Şikayetçi olma, aramızda halledelim' teklifinde bulundu..

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi, Göleviz Mevkii’nde İddiaya göre eskicilik yapan 70 yaşındaki İzzet D., 13 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulundu, İstismara uğrayan çocuk babası E. A.’yı telefonla arayarak “Baba evin arkasında bulunan eski eşyaları hurdacılık yapan yaşlı bir dedeye satacaktım, evin arkasına geçince bana zorla dokundu” ifadelerini kullandı.

Alanya'da 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel saldırı
Alanya'da 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel saldırı

KİMSEYE ANLATMAMASI İÇİN PARA TEKLİF ETMİŞ

Ardından baba E. A., “Oğluma olanları anlatmaması için para teklif etmiş” dediği şüpheliden karakola giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltın alınan İzzet D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

ÇİRKİN TEKLİF: "ARAMIZDA HALLEDELİM"

Mahmutlar Jandarma Karakolu’na giderek, 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar uygulandığı gerekçesiyle şikayette bulunan baba E. A., “Oğluma eskicilik yapan bir şahıs, ‘5 lira, 10 lira para vereceğim’ diyerek el ile taciz emiş” dedi. E. A., “Mahmutlar Jandarma Karakolu’na giderek zanlı hakkında şikayette bulundum. Benim çocuğumun başına böyle bir olay geldi başkalarının çocuğunun başına gelemesin diye uğraşıyorum. Zanlının yakınları gelerek, 'Aramızda halledelim' diyorlar. Neyi halledeceğiz bu işin halletmesi olur mu?” diye konuştu.

Alanya'da 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel saldırı
Alanya'da 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel saldırı

Baba E. A olayı şöyle anlattı. “Oğlum olay günü bana tanımadığım bir telefondan ulaştı ve “Baba yetiş bana hurdacı saldırdı” deyince bende,‘ne oldu oğlum, anlat’ dedim. “Baba evin arkasında bulunan eski eşyaları hurdacılık yapan yaşlı bir dedeye satacaktım, evin arkasına geçince beni dudağımdan zorla öptü, bana dokundu eliyle çeşitli yerlerimi elledi. Kendisi de dokunmasını istedi, dokunursan 5-10 lira veririm” dedi. Daha sonra ‘kimseye söyleme sana daha çok para veririm’ dedi ben kaçarak elinden zor kurtuldum” diyerek ağlayarak olayı bu şekilde bana anlattı. Bende Mahmutlar Jandarma Karakolu’na giderek şikayette bulundum ve zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.” dedi.

"BÖYLE İNSANLARIN TOPLUMDA YER ALMAMASI GEREKİYOR"

Mahmutlar veya bölgede böyle insanların toplumda yer almaması gerektiğini savunan Baba E. A., “İyiki benim oğlum akıllılık yaparak yanından kaçmış kandırılabilirdi de. Böyle insanlar toplumumuzda bulunmamalı, tüm aileleri, anne babaları uyarıyorum. Çocukları ile iletişim halinde olsunlar, benim yaşadığım olayı yaşamasınlar.” dedi.