Alanya Cumhur İttifakı Ortakları AKP ve MHP Erdoğan'ın mitingine gidiyor

 Alanya Haber giriş: 01 Mart 2024, Cuma 21:11., Güncelleme:
Alanya Cumhur İttifakı Ortakları AKP ve MHP Erdoğan'ın mitingine gidiyor
Abone ol

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatları, Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı mitinge katılmak için Antalya'ya gidecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın saat 14.00’da Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nun yanında Alanya ve Antalyalılar ile buluşacak.

Yerel seçim öncesi Alanya ve Antalyalılara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ile diğer ilçe adayları için oy isteyecek.

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı mitinge katılmak isteyen partililer ve vatandaşlar için yarın saat 10.00’dan itibaren Demirtaş’tan başlayıp, Okurcalar’a kadar bazı noktalardan otobüs kaldıracak. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Antalya’da! Bu büyük coşkuya tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi