Alanya Belediyesi, Türkiye'nin en Bonkör Belediyesi Çıktı

 Alanya Haber giriş: 18 Mayıs 2019, Cumartesi 19:47., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya Belediyesi, Türkiye'nin en Bonkör Belediyesi Çıktı
Abone ol

Geçtiğimiz hafta Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yanlışlıkla konser tarifesini paylaştı. Tilbe yaptığı yanlışlığı fark edince kısa süre içinde bu paylaşımını ortadan kaldırdı. Yaklaşık 120 milyon TL borcu olduğu bilinen Alanya Belediyesi'nin, listedeki Antalya, Denizli, Edirne gibi diğer tüm belediyeler arasında en yüksek bedelli konser anlaşmasıyla tarife listesinde lider olarak yer aldığı ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin yanlışlıkla paylaştığı konser tarifesi ve anlaşmaları listesi içerisinde Alanya Belediyesi festivalinin de olduğu ortaya çıktı.

Listede, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan konser anlaşması bedeli 160 BİN TL,  Denizli Büyükşehir Belediyesi konser anlaşması 160 BİN TL. ve Edirne Belediyesi de yine 160 BİN TL olarak kayda geçmiş. Alanya Belediyesi Turizm ve Sanat Festivali kapsamında belirlenen bedel 200 BİN TL.

EN PAHALI ANLAŞMA ALANYA BELEDİYESİ İLE YAPILMIŞ

Antalya ve Denizli olmak üzere iki büyükşehir belediyesi ve Edirne Belediyesi ile 160 BİN TL ile anlaşma sağlanırken, Yaklaşık 120 milyon TL borcu olan Alanya Belediyesi'nin aynı konser için "neden 200 BİN TL" bedel belirlediği akıllarda soru işareti olarak kaldı.

İşte Yıldız Tilbe'nin o tarife listesi

Alanya Belediyesi, Türkiye'nin en Bonkör Belediyesi Çıktı
Alanya Belediyesi, Türkiye'nin en Bonkör Belediyesi Çıktı

Öte yandan Alanya Belediyesi'nin Yıldız Tilbe konserinden vazgeçtiği öğrenildi..

AJDA PEKKAN VE BÜLENT ERSOY İSMİ ANILIYOR

Alanya Belediyesi'nin 15-16-17 Haziran'da yapılacak olan Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali listesinden ünlü sanatçıyı çıkardığı bilgisi alındı. Henüz netlik kazanmasa da festivalin programında Ajda Pekkan, Yalın ve Bülent Ersoy'un adının geçtiği öğrenildi.