Alanya Belediyesi'ne 8 Yeni Müdürlük Kuruluyor

 Alanya Belediyesi Kurum Haberleri Haber giriş: 07 Mayıs 2024, Salı 23:53., Güncelleme: 2 hafta önce
Alanya Belediyesi'ne 8 Yeni Müdürlük Kuruluyor
Abone ol

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, yeni dönemde 8 yeni müdürlük daha kurulacağını açıkladı. Özçelik 'Bu kuracağımız müdürlüklerin 2-3 tanesi geçmiş dönemde zorunlu olmasına rağmen bir şekilde kurulamamış. Biz bu zorunlulukları da tamamlamış oluyoruz' dedi.

Alanya Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Özçelik, “Önümüzdeki hafta itibariyle her şeyiyle tamamlanmış bir Alanya Belediyesi yönetimini göreceğiz.” dedi.

Meclis Toplantısı'nda söz alan CHP’li Meclis Üyesi Hasan Servet Ünlü, “Belediye’deki yeni yapılanma ve ihtiyaçlar doğrultusunda, gelişen şartlara göre eksik birimlerin kurulması amacıyla toplam 8 tane yeni müdürlük kuruluşu öneriyoruz. Bunlar; İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü, Dış İlişkiler ve Turizm Müdürlüğü, Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü kurulmasını öneriyoruz” dedi.

Alanya Belediyesi'ne 8 Yeni Müdürlük Kuruluyor
Alanya Belediyesi'ne 8 Yeni Müdürlük Kuruluyor

Başkan Osman Tarık Özçelik konuyla ilgili, “Bu kuracağımız müdürlüklerin 2-3 tanesi geçmiş dönemde zorunlu olmasına rağmen bir şekilde kurulamamış. Biz bu zorunlulukları da tamamlamış oluyoruz" dedi. 8 yeni müdürlük kurulması önerisi Meclis tarafından kabul edildi.

KURULACAK MÜDÜRLÜKLER ŞU ŞEKİLDE:

1- İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ
2- GELİRLER MÜDÜRLÜĞÜ
3- DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
4- MAKİNA İKMAL VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ
5- KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ
6- STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ
7- İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SIFIR ATIK MÜDÜRLÜĞÜ
8- AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ