AKP aleyhinde paylaşım yapan ve gözaltına alınan Bahçe serbest

 Alanya Haber giriş: 22 Ağustos 2019, Perşembe 14:52., Güncelleme: 5 yıl önce
AKP aleyhinde paylaşım yapan ve gözaltına alınan Bahçe serbest
Abone ol

Alanya kamuoyunun yakından tanıdığı İYİ Partili, Mali Müşavir Şefik Bahçe'nin AKP'ye yönelik hakaret içeren paylaşımlar yaptığı iddia edilmişti; Bahçe ve yine benzer paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen Nuri Çöl isimli vatandaş polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Bahçe, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. serbest bırakıldı. AKP ilçe Başkanı Mustafa Toklu söz konusu paylaşımlar için 'haddini aşan kişilerle (Şefik Bahçe ve Nuri Çöl) de hukuk kuralları çerçevesinde hakkımızı ararız...' açıklaması yapmıştı

SON DAKİKA... AKP ALEYHİNE PAYLAŞIM YAPAN İYİ PARTLİ ŞEFİK BAHÇE VE BİR VATANDAŞ GÖZALTINA ALINDI.

İYİ Partili Mali Müşavir Şefik Bahçe, geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye yapmış olduğu hakaret içerikli birçok paylaşımdan dolayı tepki çekmişti. Daha sonrasındaAKP Alanya İlçe Teşkilatı Şefik Bahçe’ye sert tepki göstermiş ve İlçe Başkanı Mustafa Toklu paylaşımı yapanlar hakkında hukuki sürecin başlatılacını duyurmuştu. Bu gelişmeler üzerine yaptığı paylaşımın yorumlarını silen Şefik Bahçe bugün gözaltına alındı. 

AKP aleyhinde paylaşım yapan, İYİ Partili Bahçe gözaltına alındı
AKP aleyhinde paylaşım yapan, İYİ Partili Bahçe gözaltına alındı

NURİ ÇÖL GÖZALTINDA

Şefik Bahçe'nin paylaşımına AKP için yine hakaret içerikli bir yorum yazdığı öne sürülen Nuri Çöl isimli vatandaş da gözaltına alındı. 

BAHÇE SERBEST BIRAKILDI

Alanya’da sosyal medyadan küfür ve hakaret içeren paylaşım yapılması nedeni ile gözaltına alınan İYİ Parti üyesi Şefik Bahçe Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AKP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından yapılan suç duyurusunun ardından Şefik dün Bahçe ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Bir gün nezarette kalan Bahçe, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şefik Bahçe çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AKP aleyhinde paylaşım yapan, İYİ Partili Bahçe gözaltına alındı
AKP aleyhinde paylaşım yapan, İYİ Partili Bahçe gözaltına alındı

BAHÇE 'ARKADAŞIM YAZDI' DEMİŞ, AKP'LİLERDEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Öte yandan paylaşımlarından dolayı kendisine dava açılacağını öğrenen Şefik Bahçe bir açıklama yapmıştı. Bahçe, “Dün akşam yapmış olduğum paylaşımın altına benim bilgim dışında aynı masada oturduğumuz bir yakınım sinkaflı bir yorum yazmış. Yorumu bugün sabah gördüm ve sildim. Yorumu yapan kişiye de gerekeni söyledim. Telefonumdan sinkaflı bir yorum yapılmasından dolayı Ak Partili dostlarımdan özür dilerim” demişti.

AKP aleyhinde paylaşım yapan, İYİ Partili Bahçe gözaltına alındı
ŞEFİK BAHÇE - AKP İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TOKLU

"HADDİNİ AŞAN KİŞİLER HAKKINDA HUKUKİ HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

AKP İlçe Başkanı Mustafa Toklu paylaşımlara ilişkin olarak yaptığı açıklamasında, “Herhangi bir siyasi partiye üye olmak, farklı dünya görüşünde olanları aşağılamak veya ağır hakaretlerle onlara saldırmak yerine eleştiri sınırları içinde ülkemiz için en iyisini istemeyi gerektirir. Bu doğrultuda haddini aşan Şefik Bahçe ve Nuri Çöl adlı kişilere karşı da hukuk kuralları çerçevesinde hakkımızı ararız. Biz güzel ahlaktan ve topluma hizmetten yana olduk. Bu tür paylaşımları doğru bulmuyoruz. Partimize ve mensuplarına bu tür paylaşımlarla yaklaşan herkese karşı gerekli tüm yasal haklarımızı kullanacağımızın bilinmesini isteriz” demişti..

APAYDIN: SAYGILI VE EDEPLİ OLUNMALI. ŞEFİK BAHÇE PARTİDE HİÇBİR GÖREVİ OLMAYAN BİR KİŞİDİR

İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ı da kızdırdı. Apaydın yaptığı açıklamada; “Herkes kurumlara, kişilere ve kurumları temsil edenlere karşı edebiyle adabıyla ve saygı çerçevesinde eleştiri yapabilir. Şefik Bahçe sadece bizim üyemiz. Parti temsilcisiymiş gibi onun ağzından çıkan sözlerin partiye yapıştırılması haksızlıktır. Şefik Bahçe geçmişte de tutarsız hareketleri sebebiyle bizden çok tasvip görmeyen, partide hiçbir görevi olmayan bir kişidir” dedi.