ADD Alanya'dan çağrı: 9 Ocak'ta herkesi bekliyoruz

 Alanya Haber giriş: 30 Aralık 2019, Pazartesi 22:36, Güncelleme:
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
ADD Alanya'dan çağrı: 9 Ocak'ta herkesi bekliyoruz
Abone ol

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi, 9 Ocak'ta dernek binasında, yaklaşık 1 asır öncesinden günümüze ışık tutan Atamızın en önemli emaneti Nutuk'u okuyacak.. Dernek Başkanı Zuhal Sirkeli, Nutuk'u okumayan veya tekrarlamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz dedi..

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi, 9 Ocak Perşembe günü dernek binasında Nutuk okuma günü düzenliyor. Saat 13.00 ve 15.00 arasından başlayacak etkinliği her Perşembe düzenleyeceklerini belirten ADD Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli, nutuk okumamış veya okumuş olup tekrar etmek isteyen herkesi dernek binasına davet etti.

'92 YIL ÖNCESİNDEN GÜNÜMÜZE IŞIK TUTAN, ATAMIZDAN EN ÖNEMLİ EMANETTİR'
Sirkeli, "Her Perşembe aynı saatte derneğimizde Nutuk okumaya devam edeceğiz. Bir kişi okuyacak ve diğer katılımcılar dinleyecek. Nutuk, Mustafa Kemal Atatürk’ün 15 Ekim 1927 tarihinden başlayarak, 20 Ekim 1927 tarihine kadar süren yaptığı konuşmanın metnidir. Söylevinin son kısmı olan gençliğe hitabında, Nutuk’un felsefesi hakkında ipuçlarını vermiş, geçmişi anlatıp aynı zamanda gelecekte olabilecek tehlikeleri önceden sezmemiz için alınacak derslerden bahsetmiştir. 92 yıl önce bize bu günleri anlatan ve bize ışık tutan Nutuk, Atamızdan bize en önemli emanettir. ‘Emanet’ kuşaktan kuşağa taşınacaktır. Nutuk okumamış olan veya okumuş olup tekrar etmek isteyen herkesi Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şube binamıza bekliyoruz" dedi.

Atatürk'ün emaneti Nutuk'tan 17 'önemli' alıntı
30.12.2019

Atatürk'ün emaneti Nutuk'tan 17 'önemli' alıntı

İLGİLİ HABER