2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, eski eşinin kurbanı oldu

 Alanya Haber giriş: 26 Eylül 2019, Perşembe 16:37., Güncelleme: 5 yıl önce
2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, eski eşinin kurbanı oldu
Abone ol

Son dakika: Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 32 yaşındaki 2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, boşanmak üzere olduğu ve iddiaya göre hakkında uzaklaştırma kararı olan eski eşi Hilmi Yılmaz tarafından boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak katledildi. Gülseren Yılmaz'ın babası Ali Bayrak, "Bir ay önce tartışmışlardı. Barıştırmaya çalışıyorduk, önemli bir şey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, öldürmüş. Beni de 'Kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum' diye aradı" dedi.

Alanya'da ayrıldığı ve iddiaya göre hakıkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Hilmi Yılmaz (43) tarafından 10 yerinden bıçaklanan Gülseren Bayrak(32) isimli 2 çocuk annesi kadın, hayatını kaybetti.

Kestel Mahallesi'nde Hilmi Yılmaz isimli şahıs, eski eşi iki çocuk annesi Gülseren Bayrak'ın ailesi ile yaşadığı eve giderek zorla dışarı çıkardı.

2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, eski eşinin kurbanı oldu
2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, eski eşinin kurbanı oldu

Katil eski koca Hilmi Yılmaz bahçeye götürdüğü Gülseren'in boğazını kesti. Yaralı vaziyette kaçmaya çalışan talihsiz kadını yakalayan Hilmi Yılmaz, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gülseren Bayrak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken eski eş Hilmi Yılmaz, Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak Mahmutlar Jandarma Karakolu'na götürüldü.

GÜLSEREN YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Yaklaşık 15 yıllık evli, 12 yaşında kızı ve 6 yaşındaki oğlu olan 2 çocuk annesi Gülseren Bayrak,  bugün(27.09.2019,Cuma)Kestel Hanönü Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. 

2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, eski eşinin kurbanı oldu
2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, eski eşinin kurbanı oldu

GÜLSEREN'İN BABASI: BARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORDUK"

Kestel Mahallesi'nde kurulan taziye çadırında baş sağlığı dileklerini kabul eden Baba Ali Bayrak, "Bir ay önce tartışmışlardı. Önemli bir şey yoktu, gelip gidiyorlardı. Sonra sinsice gelmiş kapıyı kırmış, çocuğu bıçaklamış, öldürmüş. Öldürmeye teşebbüs etmiş. Beni de aradı kızını öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum. Adama bir şeyimiz de olmadı. İçimizi yaktı.  Baba Bayrak ikisinin de çalıştığını ve sorunlarının olmadığını belirterek aralarını bulmak için çalıştıklarına belirtti.  Olayın görgü tanığının olup olmadığına yönelik ise baba Bayrak, işte olduğunu sadece evde kızının olduğunu aktardı.  Komşularının görüp görmediğini bilmediğini ifade eden Bayrak, "Ben yatarken gördüm. Ambulans alıp hastaneye götürdü. Evladımız kaybettik. Pırıl pırıl canımız kaybettik. Onun hakkında gerekenin yapılacağına inanıyorum" diye konuştu. 

2 çocuk annesi Gülseren Bayrak, eski eşinin kurbanı oldu
Gülseren'in kuzeni Fikret Türkoğlu: Sürekli öldürmekle tehdit ediyordu

KUZENİ FİKRET TÜRKOĞLU: BOĞAZINI KESMEYE ÇALIŞMIŞ

Gülseren Bayrak'ın kuzeni Fikret Türkoğlu, "Gülseren kocasından 4 ay önce ayrılmak istedi. Ayrılmasının sebebi eşinin eve bakmaması, kendisini bıçaklamaya çalışmasıydı. Uzaklaştırma kararı aldırdı ve çocuklarıyla ailesinin evine taşındı. Sürekli öldürmekle tehdit ediyormuş, kız da sürekli polise şikayette bulunuyormuş. Bugün de herkes evden ayrıldıktan sonra kapıyı taşla kırarak eve giriyor. Kızı sürükleyerek dışarı çıkarıyor ve bir zeytin ağacının dibine götürerek orada boğazını kesmeye çalışıyor. Kız kaçıyor elinden, kurtuluyor. Arkasından kovalayarak göğsüne 10 defa bıçak saplıyor ve orada bırakıp kaçıyor. Görgü tanıkları bu şekilde anlattı" diye konuştu.